Emina Jahović je s Mustafom Sandalom bila u braku celu deceniju, a kad se ljubav ugasila, odlučili su da se razvedu. Tada su govorili da će zauvek ostati prijatelji, pre svega zbog sinova Jamana i Javuza, ali vreme im je donelo nesuglasice. Emina je tužila bivšeg muža za alimentacije koje nije plaćao zbog, kako je naveo, loše finansijske situacije u kojoj se našao zbog korone, ali se čini da se Mustafa nije previše potresao.

Po svemu sudeći, za njegov osmeh zaslužna je njegova, dve decenije mlađa, izabranica Melis Sutšurup, s kojom je već neko vreme u emotivnoj vezi. Ona je turskoj zvezdi rođendan čestitala na način koji je veoma zaintrigirao sve, odnosno, između redova je najavila njihovo venčanje.

"Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv... Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime“, napisala je Melis uz mozaik zajedničkih fotografija,a Mustafa joj je emotivnim rečima odgovorio.

"Moja draga, moja ljubavi, moj najbolji prijatelju...  Zahvalan sam ti što si mi dozvolila da se ogledam u tvojim očima u kojima se kriju mir i sreća", poručio je zaljubljeni Mustafa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna