Pevačica Emina Jahović stavila je u 2018. godini tačku na desetogodišnji brak sa turskim kolegom Mustafom Sandalom. Pre nekoliko meseci otpočela je romansu sa milijarderom Sadetinom Saranom, te su se nedavno pojavile glasine da će lepa Novopazarka uskoro stati na "ludi kamen", po treći put.

Emina je rešila da progovori o detaljima veze sa Sadetinom, pa je na početku istakla da mu nije bilo lako da je pridobije za sebe.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

- Mene je vrlo teško osvojiti. Imala sam malo veza u životu i sa mnom može da bude samo muškarac koji me voli i poštuje - rekla je Jahovićeva, pa otkrila zbog čega je donela odluku da, ukoliko između njih bude sve kako treba, sa Saranom ipak neće ozvaničiti vezu.

- Ne razmišljam o venčanju. Neću se više udavati. Zašto bi žena koja se ostvarila kao majka i prošla kroz razvod ponovo nekom rekla "da"? Zarad čega? - kazala je Emina i dodala da ima jednu veliku želju.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

- Oduvek sam želela da rodim ćerku i ta želja nije nestala. Možda jednog dana usvojim devojčicu kada ostvarim svoje poslovne ambicije. Imam dovoljno ljubavi u sebi za takav korak - zaključila je pevačica.

Tekst: V.M.

Izvor: Blic