Glumac Luka Raco ne voli previše da govori o privatnom životu, ali u jednom je odlučan - ne pristaje ni na šta osim na pravu ljubav. Zato je i nakon raskida s devojkom Vanjom Marković naglasio da izabranice neće predstavljati javnosti. 

"Imam devojku, ali to sigurno neću uraditi. Niti će biti zajedničkih fotografija, niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe, sve dok se veza ne digne na mnogo viši nivo. Mislim da je raniji odnos prema ovom pitanju bio odraz moje brzopletosti", rekao je Luka za Hello! nedavno.

Razlog što nije spreman na kompromise kada su emocije u pitanju je taj što je na primeru svojih roditelja shvatio da prava i iskrena ljubav postoji i traje decenijama.

"Moji roditelji imaju po 60 godina, dugo su u braku, i dalje se švrćkaju po gradu i svako veče se drže za ruke i provode vreme zajedno. To bih i ja jednog dana voleo da postignem. Takođe gledam brakove mlađih ljudi i vidim da drugačije funkcionišu i u nekim momentima mi deluje kao da su isforsirani. Tipa, greškom je neko zatrudneo i onda se automatski stupa u brak. Bitno je da ti želiš sa tom osobom, da to nije pritisak, društva, roditelja ili situacije. Ne bih stupio u brak zbog pritiska okoline ili zato što mi je neko rekao imaš 30 godina i vreme ti je da se ženiš", rekao je za "Blic" glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna