Svi mediji su preneli da je u porodici Jelene Karleuše i Duška Tošića došlo do žestoke svađe među supružnicima, koja je kulminirala time što je fudbaler, navodno, ošamario pevačicu. Dušku je izrečena mera zabrane prilaska supruzi, a on je, iako je uvek bio nem za medije kada su njihovi porodični problemi u pitanju, sada morao da se oglasi.

"Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i deo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra, humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način".

"Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim!".

"Ljudi koji poznaju mene znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe".

"Takođe, smatram da bi svi trebalo da preusmerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega!!! (Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je). BUDIMO UZ NJEGA!"

"Srećna Nova godina i božićni praznici. Svima želim sve najbolje! Duško Tošić", poručio je fudbaler.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna