Jelena Karleuša nikada nije krila od javnosti o čemu razmišlja, a čak i kada su teme mračne ona rado napiše svoje mišljenje. Danas je bavila problemom mentalnog zdravlja. Nikoga nije poštedela, pa ni sebe.

Kad je mlada Kika, poznata jutjuberka, oduzela sebi život i kada sam napisala post na tu temu dobila sam na hiljade i hiljade poruka devojaka i žena koje su mi pisale o svojoj depresiji i problemima. Kao i od mnogih mladih ljudi pripadnika LGBT populacije koji se bore sa mnogim problemima u našoj sredini itd… Vidim da sam motivacija mnogima da dignu glavu i trgnu se, da budu jaki. Ali, depresija je ozbiljno stanje. Ja nisam ta koja treba da daje lekarske savete, treba vam neko ko će vam stručno pomoći jer depresija može biti izazvana i hemijskim promenama u mozgu te mora prvo da se otkrije uzrok nastanka.

Ali mogu biti MOTIVATOR!

Svi imamo probleme i svi se borimo kako znamo i umemo, razlika između nas je ta što neki pokleknu, a neki nalaze snagu da izađu iz mraka kao pobednici. Nije sramota tražiti pomoć kada je teško. Ako te pomoći nema ili ako nije dovoljna, POMOZITE SAMI SEBI.
Uvek citiram moju majku koja mi je govorila: Jeco sine, glavu gore! Niko nije vredan ni jedne tvoje suze!

To je najviše govorila u periodu kada je umirala, a bila primorana da posmatra strašan medijski linč nad njenom ćerkom. Preživela sam tada pakao i masovnog javnog silovanja, seksualnog zlostavljanja na naslovnim stranama, sa sve mojim golim slikama i pakao u kući zbog toga, a to mi je posebno teško palo. U jednom momentu pomišljala sam na najgore i to sam saopštila Dušku (njegov odgovor neću ovde napisati, ali ga nikad neću ni zaboraviti)... A onda, na samom dnu mog užasa, desilo se nešto neverovatno.

Probudio mi se inat i uključio mi se sistem za preživljavanje! Terajte se bre u k**ac svi!

Izabrala sam da poslušam majku, da budem jaka i da niko i nista ne bude vredno moje suze! Sada ja to vama govorim! GLAVU GORE BRE! NE S*RI, NE BUDI PI**A, USTAJ I BORI SE! (Ponavljajte ovo u sebi neprestano) I DA…ŽIVOT JE LEP!

Screenshot_2 (8).jpg
Screenshot / Instagram / karleusastar 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna