Praznici u domu Jelene Karleuše su najlepši period u godini. Pevačica i njen suprug Duško Tošić za svoje devojčice Niku i Atinu ožive pravu bajku. Prostor se posebno dekoriše, kiti se jelka, pali se kamin, a sve kako bi njihove nasledice imale lepe uspomene na detinjstvo.

"U našem domu bukvalno je bajka. I pidžame su nam sa motivima irvasa i Deda-Mrazeva. Veoma je važno usaditi deci divne uspomene i tradiciju", rekla je jednom prilikom Jelena, koja je i sama uživala kao dete u prazničnoj atmosferi.

 Atina i Nika su presrećne, a pismo Deda Mrazu je nezabilazan deo novogodišnje čarolije. Mlađa ćerka je imala uslov za uspunjenje novogodišnje želje, morala je da dobije peticu iz matematike, a pošto je u tome uspela, mama joj je dozvolila da iskaže svoje želje.

"Deda Mraze, Nika ti je napisala poduže psimo, a da, dobila je pet iz matematike, što je bio uslov",  napisala je Jelena i objavila pismo mlađe ćerke koja je bila i više nego originalna.

Novogodišnja želje ćerke Jelene Karleuše
Instagram/Jelena Karleuša 

"Izvini, Deda Mraze, što sam preterala, ali šta da se radi. Čekala sam cele godine da opet bude Nova godina",  napisala je Nika, koja je najlepše novogodišnje želje čuvala baš za ovaj dan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna