Kako su preneli domaći mediji, u domu Jelene Kareluše i Duška Tošića na Dedinju danas je došlo do svađe i sukoba među supružnicima.

Fudbaler je navnodno ošamario pevačicu, a intervenisala je i policija. Jelena je odbila medicinsku pomoć, a navodno je policija sa Savskog venca upućena na kućnu adresu. Ni Jelena ni Duško se ovim povodom nisu oglašavali.

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića već dugo je u centru pažnje javnosti, a u maju 2020. godine se takođe pojavila vest da je pevačica supruga prijavila za nasilje.

Već neko vreme se šuška da Duško i Jelena imaju probleme, a pevačica često ističe da je ona zaslužna što su uspeli da opstanu zajedno toliko dugo.

"Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje", rekla je za Jelena, i otkrila da ćerke vaspitava da poštuju sve ljude podjednako, bez obzira na materijalni status i profesiju.

Jelena i Duško venčali su se 2008. godine, i imaju dve ćerke Niku i Atinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna