Otkako je Jelena Karleuša najavila da će nastupiti ispred Narodne skupštine za Novu godinu, svi su se pitali kakav tačno spektakl sprema.

"Pojaviću se na jedan spektakularan način, u nečemu jako interesantnom, a to će izazvati veliku pažnju i euforiju. Uopšte neću biti u garderobi", rekla je Jelena, koja je nastup pred, kako se navodi, oko 20.000 ljudi započela spektakularno - pojavila se u ukrasu koji je visio sa bine. Na sebi je nosila kostim od kristala, te je vizuelno ostvarila svoju ideju da se pred publikom pojavi zaleđena, a prva pesma koju je otpevala bila je "Upravo ostavljena". 

Oni koji su gledali prenos primetili su da je Jeleni drhtao glas, pa su se ubrzo na društvenim mrežama pojavili komentari da Jelena ima tremu. To pitanje joj je postavio i voditelj Filip Čukanović, a Jelena je bila iznenađena.

 "Svi su se zapitali ‘Da li je moguće da Karleuša ima tremu?!‘, upitao ju je voditelj jutarnjeg programa, a čini se da Jeleni nije bilo ni najmanje prijatno pa je oštro demantovala da joj je glas drhtao zbog treme.

"Imala sam drugi problem. Kugla na kojoj sam se spuštala se ljuljala na vetru. Teško je pevati po hladnom vremenu", rekla je Karleuša, a onda je voditeljka Marijana Tabaković da vreme nije bilo hladno.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleusa doček Nove godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna