Nakon petodnevne neizvesnosti, razgovora sa adovkatima, boravka u hotelu za imigrante, ali i javnog suđenja naš najbolji teniser Novak Đoković konačno je dobio priliku da ode na trening u Melburnu.

Federalni sud u Melburnu poništio je odluku Vlade Australije o ukidanju vize najboljem teniseru sveta Novaka Đokovića i naložio njegovo puštanje na slobodu. Svoje impresije izneo je na društvenim mrežama gde i objavio fotografiju sa svojim timom.

“Zahvalan sam što je sudija doneo presudu da mi se vrati viza za boravak u Australiji. Uprkos svemu što se dešavalo u protekloj nedelji, želim da ostanem i takmičim se na Australijen Open-u. Ostajem koncentrisan na tenis. Putovao sam ovde da bi učestvovao na jednom od najbitnijih turnira u istoriji i defitivno mom najuspešnijem. Trenutno toliko mogu da napišem i naravno jedno ogromno hvala svima širom sveta koji su mi pružali podršku i snagu i ohrabrivali me da ostanem priseban i jak.”

Svoje osećanje dok je Novak bio u hotelu za migrante napisala je Jelena Đoković. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna