S obzirom na to da je prošle godine proslavila 39. rođendan isključivo u krugu porodice, jer su poštovali lokdaun, Kejt Midlton će ove godine imati brojniju zabavu.

Poštujući epidemiloške mere, ona će obeležiti rođendan, a palata još uvek nije obznanila na koji način će to uraditi. Sasvim je sigurno da će proslava rođendana verovatno biti privatna sa suprugom Vilijamom i njihovo troje dece Džordžom, Šarlot i Luisom.

Vojvotkinja od Kembridža ranije je saopštila da joj je zdravlje iznad svega, pa je odlučila da nikakvo masovno okupljanje ne bude organizovano zbog pandemije korona virusa i trenutno loše epidemiološke situacije u Velikoj Britaniji.

Prošle godine Vilijam i Kejt su takođe imali povod za slavlje, jer su obeležili 20 godina zabavljanja. Iako nisu imali veliku feštu tim povodom, on se nostalgično prisetio početka njihovog zabavljanja.

“Proveli smo više vremena jedno s drugim, zabavljali se i shvatili da delimo iste interese. Ona ima odličan smisao za humor, što mi pomaže, jer ja po tom pitanju baš i nisam dobar”, otkrio je Vilijam.

Kejt je na zvaničnom Instagram profilu objavila tri prelepa portreta i na taj način obeležila ovaj jublilej. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna