Treći dom princa Vilijama i Kejt Midlton bio je godinama sakriven od javnosti pa nisu ni dostupne fotografije, sem nekih retkih na koje malo koji medij ima pravo objave.

Ovo je posebna kuća koju je, kako je nedavno otkriveno, Vilijam dobio na poklon od svoje prabake, kraljice majke i smeštena je u Balmoralu. Na ovom škotskom imanju kraljice Elizabete su i mnoga druga zdanja, ali kuća Kejt i Vilijama iza zaseban ulaz pa oni često tamo odlaze.

Najčešće uživaju sa decom - Šarlotom, Džordžom i Lujem - tokom letnjih meseci, a šuška se da je ovo bilo i mesto na koje su znali da "pobegnu" još dok su se zabavljali.

I Vilijam i princ Hari su često boravili u Škotskoj još kao deca, pa ih za ovaj deo Ujedinjenog kraljevstva vezuju izuzetno lepe uspomene. 

Inače, zvanična rezidencija mladog para je u Kensingtonskoj palati, ali imaju i drugi dom - Anmer Hol, u kojem su živeli do rođenja malog princa Luja.

Profimedia / Kensington Palace Uživaju sa decom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna