Demi Mur, Džon Bon Džovi, Tom Kruz i Džim Keri samo su neke od zvezda koje će ove godine proslavi jubilarni 60. rođendan.

I dok su Džon i Džim izabrali da dostojanstveno ostare, ne skrivajući čak ni svoje sede, Tom i Demi pokušavaju na sve načine da zadrže mladalački izgled. Plastične operacije su sastavni deo njihovog života. Čak su i predmet podsmeha kada preteraju sa botoksom pa im lice dobije oblik lopte.

Demi Mur je nedavno u svojoj knjizi “Lice i naličje” pisala o svom životu i nedaćama kroz koje je prolazila. Bila je žrtva tokom većeg dela života, ali se dotakla i posla fotomodela koji ju je vinuo u svet slavnih, te posredno otrkila kada je nastala njena želja za savršenim izgledom i zbog čega je i dan-danas nesigurna.

"Smešno je to što mi je posao foto-modela doneo prvi nagoveštaj životnog uspeha, probudio u meni osećanje ponosa i profesionalizma i osnažio me. Ali istovremeno me je ubacio u svet koji kao da je bio skrojen tako da snizi moje samopouzdanje. Našla sam se u profesiji u kojoj je jedino bilo važno kako izgledam, koji broj odeće nosim, što je samo pojačalo ideju da moja vrednost zavisi isključivo od toga koliko sam privlačna".

Demi i Tom su glavna tema holivudskih tabloida koji se često pitaju zbog čega su preterali sa filerima. O izgledu Toma Kruza nedavno je govorio i Hirurg Ros Peri koji smatra da je kod njega u pitanju kombinacija prečestih tretmana i viška kilograma.

“Tom izgleda znato drugačije, ali smatram da je to zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali naduto. Kao da su mu oči mnogo manje nego što jesu, izgleda kao veverica. Takođe, vidi se da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak, a s obzirom na njegove godine, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora”.

Profimedia Mladalački izgled kao imperativ

Izvor: Lepa&Srećna