Svake godine, Kejt Midlton i princ Vilijam objavljuju fotografije za Božić - to je deo njihovog dogovora sa medijima i paparacima koji su obećali da neće narušavati intimu kraljevske porodice ako, zauzvrat, dobiju ponekad slike i informacije od njih.

Sada su i Kejt i Vilijam svoje obećanje ispunili pokazavši kako izgleda petočlana "ekipa" Oksforda - tu su i prestolonaslednik Džordž, princeza Šarlot i mali Luj. Slika je nastala letos, a Šarlot je, čini se, postala nova zvezda jer je dobila ogroman broj pozitivnih komentara. 

"Divna je", "Baš je porasla", "Preslatka je", samo su neki od komentara, a čini se da veliki deo simpatija budi to što ona veoma liči na svoju prabaku, kraljicu Elizabetu II. Dodatno, i detalji koje je princ Vilijam nedavno ispričao, bude maštu svih obožavalaca mlade generacije Kensingtonske palate.

Tako publika već zna da Šarlot ide na balet, da svakog jutra u kući nastaje rasprava između dece koja se pesma pušta za buđenje, kao i da Luj svuda prati svoju sestricu. Dovoljno da se medijima "gladnim" intime slavnih bar malo obuzda apetit! A koliko je mala Šarlot fotogenična, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Princeza Šarlot je nova zvezda Interneta!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna