Cela Velika Britanija je, očigledno, u strahu da bi princ Hari mogao da postane kralj, nakon što se proteklog vikenda pojavila briga da bi moglo doći do pogibije princa Vilijama, Kejt i dece.

To dokazuje i ogroman porast pretrage ovog pojma na Internetu, kao i mnoštvo tekstova u britanskoj štampi, a sve je počelo posle  upozorenja kraljice Elizabete II da princ Vilijam mora prestati da leti helikopterom sa Kejt i troje dece. Vilijam je vrlo vešt pilot, ali helikopter nije baš najbezbednije sredstvo za transport. Ako bi se dogodilo ono najgore, a to je pogibija princa i njegovih naslednika, princ Hari bi dobio titulu kralja.

Kraljica je, navodno, izrazila "užas" zbog mogućnosti da se desi tragična nesreća koja bi, pritom, promenila liniju nasleđivanja trona. Ona smatra da su i Kejt i Vilijam dorasli izazovu koji će monarhija staviti pred njih, a provodi besane noći brinući da li će neka nesreća, loši vremenski uslovi ili nešto slično dovesti do pada helikoptera.

princ vilijam i kejt midlton izlaze iz helikoptera
Profimedia 

Inače važi nepisano pravilo da viši pripadnici kraljevske porodice nikad ne lete zajedno. Da podsetimo, Hari je ostao šesti po redu za nasledstvo britanskog trona, premda se odrekao statusa višeg člana kraljevske porodice. 

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna