Praznici uvek bude različite emocije, a onima koji su izgubili drage ljude, posebnu tugu. Tako je i kod Jelene Karleuše. Njena majka Divna preminula je 3. marta 2019. godine, a za pevačicu je stravičan gubitak teško podnela. Ona je bila izuzetno vezana za majku koja joj je u svemu bila velika podrška. Nedavno je i priznala da je zbog mučne faze kroz koju je prolazila pomišljala na najgore ali i da se tada setila majčinih reči.

"Uvek citiram moju majku koja mi je govorila: ‘Jeco sine, glavu gore! Niko nije vredan ni jedne tvoje suze!‘ To je najviše govorila u periodu kada je umirala, a bila primorana da posmatra strašan medijski linč nad njenom ćerkom. U jednom momentu pomišljala sam na najgore i to sam saopštila Dušku (njegov odgovor neću ovde napisati, ali ga nikad neću ni zaboraviti)... A onda, na samom dnu mog užasa, desilo se nešto neverovatno", napisala je Jelena koja je ipak rešila da poslušao ono što joj je Divna govorila.

"Probudio mi se inat i uključio mi se sistem za preživljavanje! Izabrala sam da poslušam majku, da budem jaka i da niko i nista ne bude vredno moje suze!", napisala je nedavno Karleuša koja je za novogodinu dobila posebno dirljiv poklon.Pevačica je na svom Instagram profilu objavila snimak na kojem se vidi njena i majčina slika u zlatnom ramu. Jelena je snimak upotpunila pesmom "Bila je tako lijepa", koju je posvetila svojoj majci.

Poklon za Jelenu Karlešu
Instagram/Jelena Karleuša 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna