Holivudski glumac Mark Volberg nosio je laskavu titilu najseksepilnijeg muškaraca na svetu, ali njegovo srce pripada samo njegovog supruzi Riji Daram. Počeli su da se zabavljaju 2001. godine, a venčali su se na intimnoj ceremoniji osam godina kasnije. Superstar ne skriva da mu je supruga dragocena i da je ona zaslužna za to što je postao porodičan čovek.

"Mnogo dugujem svojoj supruzi. Pomogla mi je da postanem čovek kakav sam danas i stvorila je lep život za mene i našu decu. Znam i da me voli onakvog kakvog jesam i da mogu da joj verujem. Dok nju nisam upoznao, nisam želeo brak", rekao je svojevremeno Volberg.

Rija Daram slovila je za jednu od najlepših američkih manekenki, ali se pre nekoliko godina povukla iz sveta mode. Fotografi su je uslikali tokom odmora u Barbadosu, dok se šetkala plažom u jednodelnom kupaćem kostimu teget boje, a iako više nema telo manekenke javnost joj aplaudira što ponosno pokazuje celulit i nekoliko kilograma viška.

Profimedia Mark Volberg i Rija Daram.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna