Dešavanja na srpskoj javnoj sceni su i više nego turbulentna, a dugi brakovi među poznatim ličnostima prava su retkost. Jedan od onih koji je uspeo da odoli velikim izazovima je i brak Jelene Karleuše i Duška Tošića. Kada su se jedno drugom 2008. godine zakleli na večnu ljubav, Jelena je već imala status zvezde, a Duško je tek započinjao fudbalsku karijeru.

Godine su im donele najveće blago, dve ćerke Niku i Atinu, ali i brojne izazove i velike gubitke - Dušku je preminio otac, a Jeleni majka Divna. Uprkos svemu, ostali su zajedno, a Jelena, koja ni po jednom pitanju nije svakidašnja, priznaje da se i ona, baš kao i sve druge žene, zalagala da brak opstane.

"Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje", rekla je za Jelena, i otkrila da ćerke vaspitava da poštuju sve ljude podjednako, bez obzira na materijalni status i profesiju.

"Svako ko poznaje moju decu ima samo reči hvale za njihovu skromnost i vaspitanje. Kako je Divna mene učila da budem isti čovek i prema radniku “Gradske čistoće” i prema predsedniku, da ne budem materijalista, da imam empatiju prema ljudima i životinjama, da ne stavljam svoje lične potrebe u prvi plan, tako i ja vaspitavam moju decu", ispričala je Jelena za "Lenu" i priznala da su ćerke "mamima deca".

"One su jedan skup naših vrlina i mana. Miks genetike i magije odrastanja u posebnim uslovima dece javnih ličnosti. Ali biću pristrasna, pa ću reći da su to mamina deca s malo tatinih momenata", rekla je Karleuša koje je jednom prilikom u "Ekskluzivu" ispričala da je Duškova neostvarena želja da ima sina.

"Duško je želeo sina koji će da bude fudbaler ali pošto se to nije desilo shvatio je da ima izuzetno talentovanu ćerku i to levonogu, kao što je on i to je bila njegova ideja da trenira fudbal", rekla je Jelena.

Izvor: Lepa&Srećna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!