Jelena Karleuša pružila je podršku koleginici Ani Bekuti koja prolazi kroz najteže razdoblje svog života, naglasivši da je oduvek čeznula za ljubavlju kakvu je ona imala s Mrkom.

"Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni do poslednjeg dana, kao tinejdžeri. Stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smejemo se. On je svuda išao sa njom, podržavao je u svemu, štitio je i gledao sa ponosom. Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvek falilo. Bio je ponosan na nju i ona njega. I zato u ovim trenucima reči utehe mogu biti da je velika stvar doživeti takvu ljubav, prijatelja i saputnika. Neki prožive čitav vek, a ne budu te sreće",  napisala je Karleuša a njene reči su navele mnoge da se zapitaju šta se to dešava u njenom braku.

Njen suprug Duško Tošić, koji nikada nije komentarisao dešavanja u njihovom privatnom životu, sada nije odoleo da se ne oglasi.

"Ponekad čovek tišinom kaže najviše reči", podelio je misao na svom Instagramu fudbalski as.

Duško Tošić odgovorio Jeleni Karleuši
Instagram/Duško Tošić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna