Porodica Živojinović obožava da putuje jer na taj način, kako je Brena jednom prilikom rekla, osvežavaju kreativnost uma. Najčešće posećuju mondenske destinacije, a pošto poseduju luksuzno plovilo, potrebno je samo da odaberu kuda će otputovati. Javnost do sada nije imala prilike da zaviri u unutrašnjost njihove skupocene jahte, a nedavno je Brenina prijateljica Mirjana Antonović bila njihova gošća, pa je objavila i najsitnije detalje ovog broda.

Enterijer je uređen besprekorno, a ono što je neprocenjivo je pogled na more koji se pruža celom dužinom broda. Kako bi boravak bio što prijatniji domoniraju tople boje,a prostor nije opterećen suvišnim detaljima. Mirjana je čak otkrila i kako izgleda jedna od spavaćih soba, koja ima svoje zasebno kupatilo.

Živojinoviće za jahtu vežu najlepše uspomene jer se na njoj leti okupe svi članovi porodice.  Tu često organizuju brojna slavlja, a poseban ugođaj je i kada im se pridruži dvoipogodišnji Aleksandar, sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović.

Fabebook/Mirjana Antonović Jahta Lepe Brene i Bobe Živojinovića vredna je preko šest miliona evra.

 Izvor: Lepa&Srećna