Za Lepu Brenu i njenog supruga Bobu Živojinovića poslednjih meseci se može reći da žive s koferima u ruci. Stalno negde putuju, a u Beograd dođu da vide najbliže: decu, unuka i prijatelje. Iako su im najčešće destinacije Majami i Monte Karlo, sada su se uputili na treću destinaciju.

"Ja sada živim s koferima koje stalno prepakivam. Majami i Monte Karlo su najčešće destinacije, ali volim da dođem u Beograd da vidim decu, prijatelje, unuka, da se vratim korenima i napravim plan šta i kako dalje. Sada ne putujem ni u Ameriku ni u Monte Karlo, u pitanju je treća destinacija i ne smem da govorim o tome, ali na proleće ću moći", rekla je misterizno pevačica kojoj je period korone prijao jer imala vremena da uživa u stvarima koje nije stizala dok je nastupala.

"Gde god da odem opuštena sam i resetovana, a za to je potrebno da budete zdravi u glavi, i to je suština moje priče. Svuda se dobro osećam. Fale mi publika i pesma, ali ovaj odmor od godinu i po dana mi jako prija. Da nije bilo ove korone, ne bih stigla da se zdravstveno čekiram i pripremim za nove poduhvate",  objašnjava Brena za "Grand televiziji" i otkriva planove za sledeću godinu:

"Radim jedan projekat koji je vezan za žensku lepotu i jako se radujem tome. Ne razmišljam da se povučem sa scene, ali uživam po prvi put u odmaranju, a problem mi predstavlja to što sam navikla da mnogo radim. Uvek ću se baviti nečim, moj mozak ne može da ne radi", rekla je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna