Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis prekinule su ćutanje nakon što je njihov partner iz serije partner „And Just Like That...“ Kris Not optužen za seksualno zlostavljanje više žena.

 „Duboko smo tužni što čujemo optužbe protiv Krisa Nota“, napisale su glumice iz serije „Seks i grad“ u zajedničkoj izjavi podeljenoj na društvenim mrežama.

„Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da to mora da bude veoma teška stvar i pohvaljujemo ih zbog toga.“
U priči objavljenoj prošle nedelje, dve žene su ga optužile da ih je seksualno napao, obe su podelile slične izveštaje kao i The Hollivood Reporter. Prema jednoj ženi, koja je govorila pod pseudonimom Zoe, glumac ju je navodno silovao u stanu u Los Anđelesu 2004. Ona je tvrdila da su se sreli u jednoj firmi u Los Anđelesu koja je imala veze sa poznatim ličnostima poput Nota.

Druga žena, koja je koristila pseudonim Lili, tvrdila je da ju je Not pozvao u svoj stan u Njujorku 2015. nakon što su večerali i pili. Lili, koja je tada imala 25 godina, rekla je da ga je upoznala dok je radila kao server u lokalnom noćnom klubu, piše magazin Pipl.

U svojoj izjavi Kris Not koji je u braku sa Tarom Vilson od 2012. godine, negira optužbe i naziva obe situacije „sporazumnim“.
„Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne. Ove priče su mogle da budu od pre 30 godina ili pre 30 dana - ne uvek znači ne - to je linija koju nisam prešao", naglasio je i rekao da ne zna zašto se sada pojavljuju ove priče.

profimedia-0647083421.jpg
Profimedia 

Prošlog petka, treća žena se oglasila sa optužbama za seksualni napad protiv Nota. U izveštaju koji je objavio Dejli, žena koja je želela da ostane anonimna, ali je koristila pseudonim, Ava, rekla je agenciji da ju je Not, kada je imala 18 godina, seksualno napao dok je radila u restoranu u Njujorku 2010.

Glumac je u saopštenju demantovao i navode treće žene. „Priča je potpuna izmišljotina, a navodni izveštaji u celom delu čitaju kao loša fikcija“, rekao je predstavnik Nota. „Kao što je Kris juče izjavio, on nije i nikada neće preći tu granicu.“

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna