Glumca Krisa Nota, najpoznatijeg po ulozi "Zverke" u seriji "Seks i grad", dve žene, koje su govorile pod  pseudonimima Zoi i Lili, optužile su za seksulno zlostavljanje. One su govorile za  "Holivud riporter" i istakle da se silovanje navodno dogodilo 2004, odnosno, 2015. godine.

"Prišao mi je za sto u restoranu i flertovao. Ne znam kako je kasnije nabavio moj broj i slao mi je glasovne poruke. Kasnije sam otišla do Notovog stana da mu vratim knjigu, ali kada sam ušla u stan, glumac me je poljubio, dovukao do kreveta i skinuo. Bilo je jako bolno, vikala sam da stane, ali nije", ispričala žena koju je glumac navodno silovao u stanu u zapadnom delu Holivuda 2004. godine.

Glumac je istakao da su žene dobrovoljno pristale na susret sa njim.

"Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne. Ove priče su mogle da budu od pre 30 godina ili pre 30 dana - ne uvek znači ne - to je linija koju nisam prešao", naglasio je Kris Not i rekao da ne zna zašto se sada pojavljuju ove priče.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna