Sara Džesika Parker već godinama unazad ima istu frizuru koju su žene širom sveta kopirale, ali objava koju je podelila na Instagramu šokirala je njene obožavaoce, piše Lepa & srećna. 

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKA GLUMICA SE SLIKALA SA MAJKOM, A SVI SU PRIMETILI NJENU NOVU FRIZURU: pogledajte kako se ošišala Sloboda Mićalović (FOTO)

Zvezda serije "Seks i grad" nedavno je objavila sliku odsečenih krajeva kose na Instagramu i tako na društvenoj mreži napravila apsolutnu pometnju. U opisu fotografije je napisala: "Neću vam ništa reći!"

Ispod fotografije su se nizali komentari i nestrpljiva pirtanja obožavalaca koliko se Sara ošišala i da li će objaviti fotografiju na kojoj se vidi nova frizura. Međutim, lepa glumica je mudro ćutala, a onda se pojavila u jednoj TV emisiji i oduševila javnost.

Kliknite OVDE da pogledate novu frizuru slavne glumice!

PageBreak

Glumica je dugukosu sa opuštenim loknama zamenila ravnom i talasastom. Umesto tamnih nijansi Sara je na kosi poželela plave pramenove, a najveća promena su kose šiške.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVU MONIKU BELUČI DO SADA NISMO VIDELI: pogledajte kako atraktivna glumica izgleda u vatrenoj crvenoj haljini (FOTO)

Ako je glumici bio cilj da izgleda mlađe, onda je to svakako ovom modernom frizurom uspela. Ne sumnjamo da će žene širom sveta poželeti ovakvu boju i oblikovanje kose, a mi očekujemo još slika i modnih inspiracija od slavne glumice.

Izvoer: Lepa & srećna