Instagram profil Jelene Karleuše je pravi raj za modne sladokusce. I oni koji joj nalaze mane, često komentarišu šta je pevačica obukla jer ona pre svega zna kako da privuče pažnju na sebe. Njena izdanju su orginalna i nije je lako kopirati, ali čini se da je njoj upravo to i cilj - da bude jedinstvena.

Koliko joj je moda važna, Jelena je isticala mnogo puta, a jednom i naglasila da bi time volela da se bavi ozbiljnije. Pa, došao je i taj trenutak! Na konferenciji za medije povodom njenog novogodišnjeg nastupa, pojavila se u haljini koju je sama kreirala.

Kreacija koju je ponela sa trakama preko grudi, sečena tako da oktriva i deo stomaka ili bokova, potpuno je u njenom fazonu, a uparila je sa čizmama iste boje. Haljina je samo najava saradnje sa jednim brendom koju Jelena planira za sledeću godinu,a njene kreacije biće namenjene svim ženama, i mršavicama, ali o onima koje krase obline.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša sama dizajnirala haljinu u kojoj se pojavila na konferenciji

Izvor: Lepa&Srećna