Kada su se upoznali na snimanju serije „Senke nad Balkanom“ glumci Jovana Stojiljković i Goran Bogdan vrlo brzo su shvatili da su se među njima rodile jake emocije.

Bez obzira što o svom privatnom i emotivnom životu nikada nisu želeli da govore u javnosti, gestovima su pokazali da uživaju u vezi. On je njoj poslao ogroman buket cveća nakon premijere „Nečiste krvi“ u Narodnom pozorištu, a ona se pojavljivala sa njim na otvaranju Festa i Sarajevo film festivala na crvenom tepihu nežno se držeći za ruke.

Ipak, šuškalo se da su njih dvoje prekinuli vezu. Priče o raskidu počele su da "kruže" kada se tokom promocije filma "Južni vetar - Ubrzanje" Jovana na svim promotivnim događajima pojavljivala sama, bez podrške svog partnera, koji je za to vreme bio u Sjedinjenim Američkim Državama. Ponovni susret učinio je da sve zaborave i ljubav počnu ispočetka.

Raskid nije dugo trajao, emocije su ostale sveže, a zajedničko vreme uticalo je da se među bivšim partnerima ponovo probudi uspavana strast.

Romansa duga dve i po godine nastavila se tamo gde je pre samo nekoliko meseci prekinuta, a čini se da će par sada nastojati da uradi sve i sačuva svoju ljubav. Prema pisanju hrvatskih medija Jovana i Goran svoju romansu su obnovili na novom projektu „Područje bez signala“, a vrlo je moguće i da prekida nije ni bilo te da su se razdvojili samo zbog poslovnih obaveza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna