Premda jeVerica Rakočević više puta govorila o roditeljima svog muža Veljka Kuzmančevića i njihovoj reakciji na njegovu ženidbu, javnost je sada po prvi put imala priliku da čuje i drugu stranu.

Naime, njena svekrva Dušanka je otkrila kako je reagovala na vest o snaji koja je dve godine starija od nje. Verica je, kao što je poznato, 35 godina starija od Veljka, a od njegovog oca četiri godine. "Prva sam saznala i nisam znala kako da kažem mužu, on nije zdrav čovek da mu saopštim tek tako", ispričala je Veljkova majka u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Njene prve brige odnosile su se i na reakcije koje će veza između Veljka i Verice neminovno izazvati.

"Došao je da mi kaže za tu vezu pre nego što se sazna i pre nego što novine počnu da pišu o njoj. Bila sam zatečena. Ako je to ono što traži, da ga neko razume, da su se našli, da neko voli, onda je to u redu, rekla sam mu. A ako je nešto drugo, onda neka dobro razmisli. Ja sam bila spremna da novine pišu, da me na poslu pitaju, da me gledaju kada idem ulicom. Ali, pitala sam ga - jesi li ti spreman na to da će tebi da se dešava to i još mnogo gore? Rekao je da jeste, sutradan je otišao i tako je ta priča krenula", kaže Dušanka Kuzmančević.

Prema Dušankinim rečima, Lazar je jako voleo Vericu. Uvek joj se obraćao s pitanjima "gde si, snajo moja, šta radiš", često je znao da je zove. Znao je on njih da zove kada se ne javljaju, da vidi šta rade. Verica je, svi znamo, ko je i šta je, ja ne ulazim u njihov odnos, ne pitam, više nisam pitala od prvog puta, oni znaju. Kad su srećni, srećni su, kad nisu, ja ne znam i gotovo", objasnila je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna