Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIO SAM 2 NEDELJE U AMERICI I NEDOSTAJE MI! BOBA OTVORIO DUŠU: Već 34 godine "izdržavam" nekako sa Brenom

Boba Živojinović dirljivim rečima opisuje svoj brak i odnos sa Lepom Brenom: "Nas dvoje smo otkrili nešto još jače... "

  Izvor: Instagram / lepabrenaa, Youtube / K1

Ko je glavni u kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića? Da li je Boba "samo muž" Lepe Brene i koliko mu smeta kad to ljudi kažu? I kako, posle toliko decenija, funkcioniše brak najveće folk zvezde regiona i nekada velikog tenisera a danas uspešnog poslovnog čoveka koji je prebrodio mnoge brodolome

Možda će vas zanimati

Sva ova pitanja uvek su tema intervjua sa bilo kojom "polovinom" ovog slavne ljubavne veze. Tako izuzetak nije bio ni razgovor u nedavnoj emisiji "Šta sam ja tebi ko sam sebi" na TV K. Zanimljivi su rezultati ankete, po kojoj 60 odsto publike smatra da odluke u porodici donosi Brena, dok 40 odsto misli da njih dvoje zajedno odlučuju o svim važnijim stvarima.

"Ne smeta mi to što sam dobio "krompir" u vašoj anketi", kaže Boba. "Kao što mi ne smeta ni kad kažu da sam Brenin muž", uz osmeh dodajući i reč "samo". Nekadašnji prvi reket Evrope, danas Slobodan Živojinović iza sebe ima velika poslovna ostvarenja počevši od kompanija "Grand slem", preko "Grand produkcije" i "Grand motors" pa do drugih projekata o kojima javnost vrlo malo zna. 

"Otkako je počeo problem sa koronom i lok-daun, nas dvoje smo bili neprekidno i po 24 sata zajedno", opisuje Boba. "To je odnos koji dobija drugu dimenziju. Bio sam sad dve nedelje u Americi i, vidim, neobično mi je, fali mi. Vidim i sa njene strane to isto. Mislim da smo uz sve što nam se dešavalo, otkrili nešto jače, svetlije. Znali smo i  ranije, ali otkrivamo i sada i mislim da će to da traje. 

Možda će vas zanimati

Uz ljubav mora da postoji i poštovanje. Što bi moja baba rekla - ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju - šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš, ja pustim, i obrnuto, on će da traje. Isto važi i za prijateljstvo, i za posao. Moraš nekad da daš da bi dobio. A da bi to mogao, moraš da veruješ u sebe.

Brena i ja smo zajedno od 1987. godine i, evo, izdržavam nekako već 34 godine,"  rekao je uz osmeh Boba.

Možda će vas zanimati

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije