Ko je glavni u kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića? Da li je Boba "samo muž" Lepe Brene i koliko mu smeta kad to ljudi kažu? I kako, posle toliko decenija, funkcioniše brak najveće folk zvezde regiona i nekada velikog tenisera a danas uspešnog poslovnog čoveka koji je prebrodio mnoge brodolome

Sva ova pitanja uvek su tema intervjua sa bilo kojom "polovinom" ovog slavne ljubavne veze. Tako izuzetak nije bio ni razgovor u nedavnoj emisiji "Šta sam ja tebi ko sam sebi" na TV K. Zanimljivi su rezultati ankete, po kojoj 60 odsto publike smatra da odluke u porodici donosi Brena, dok 40 odsto misli da njih dvoje zajedno odlučuju o svim važnijim stvarima.

"Ne smeta mi to što sam dobio "krompir" u vašoj anketi", kaže Boba. "Kao što mi ne smeta ni kad kažu da sam Brenin muž", uz osmeh dodajući i reč "samo". Nekadašnji prvi reket Evrope, danas Slobodan Živojinović iza sebe ima velika poslovna ostvarenja počevši od kompanija "Grand slem", preko "Grand produkcije" i "Grand motors" pa do drugih projekata o kojima javnost vrlo malo zna. 

"Otkako je počeo problem sa koronom i lok-daun, nas dvoje smo bili neprekidno i po 24 sata zajedno", opisuje Boba. "To je odnos koji dobija drugu dimenziju. Bio sam sad dve nedelje u Americi i, vidim, neobično mi je, fali mi. Vidim i sa njene strane to isto. Mislim da smo uz sve što nam se dešavalo, otkrili nešto jače, svetlije. Znali smo i  ranije, ali otkrivamo i sada i mislim da će to da traje. 

Uz ljubav mora da postoji i poštovanje. Što bi moja baba rekla - ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju - šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš, ja pustim, i obrnuto, on će da traje. Isto važi i za prijateljstvo, i za posao. Moraš nekad da daš da bi dobio. A da bi to mogao, moraš da veruješ u sebe.

Brena i ja smo zajedno od 1987. godine i, evo, izdržavam nekako već 34 godine,"  rekao je uz osmeh Boba.

 Izvor: Lepa&Srećna