Legendarni pevač Miroslav Ilić proslavio je "zlatnu" godišnjicu braka sa suprugom Gordanom. Kroz pola veka zajedništva dobili su dvoje dece, sina Marka i ćerku Mariju, ali i prošli brojne izazove. Pevačeva supruga priznaje da su se oduvek svađali oko sitnica, a da su krupne stvari lakše rešavali.

"Svađali smo se oduvek žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije... Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali, nego te sitnice. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda", rekla je i priznala da je veoma tvrdoglava.

"Prvi je Miroslav uvek popuštao tokom prepirki. Ja sam vrlo tvrdoglava, dupli sam ovan u horoskopu. Obično kažu meni: "O Bože, baš je bilo teško u braku sa njim", a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom", zaključila je za "Story" Gordana.

Miroslav je jednom prilikom istakao da je za uspešan i dugotrajan brak najvažnije da postoji obostrano razumevanje, a da je ljubomora dozvoljena u maloj količini.

"Ljubomora nije dobra kategorija, iako je uvek pomalo prisutna u svakom odnosu, ali nikada ne treba da dozvolite sebi da se razbolite od nje. Posle 47 godina braka potpuno je deplasirano biti ljubomoran. Nemam recept za dobar i kvalitetan odnos sa ženom. Imate toliko uspešnih brakova u kojima su ljudi koji se ne bave muzikom. Svi brakovi su isti, imaju ista iskušenja, iste nedoumice. Važno je da postoji obostrano razumevanje i kompromis. Sve se to zove ljubav", rekao je pevač koji je jednom prilikom istakao da je Goca gazda u kući i da mu ona predlaže šta obuče.

"Ma kakvo crno savetovanje, pa ona je gazda! Ja se tu ništa ne pitam. Kako žena kaže, tako bude. Gordana nikada nije pogrešila, to odgovorno tvrdim! Šta god ona kaže, to je to. Uopšte se ne bunim. Verujem joj u potpunosti i tako će uvek biti"; rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna