Prostrane sobe u različitim nivoima, povezane mermernim stepenicama i ukrašene luksuznim gipsanim radovima deo su nove vile Elene Karaman.

Ovu kuću je ćerka Verice Rakočević počela da gradi na Kosmaju posle razvoda od Jugoslava Karića, a sada je upravo Verica otkrila i kako kuća izgleda.

“Vaša deca nisu vaša deca. Ona dolaze kroz vas, ali ne i od vas, i premda su sa vama, ne pripadaju vama", napisala je kreatorka uz slike novog doma njene ćerke.

"Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli. Jer, oni imaju vlastite misli. Možete okućiti njihova tela ali ne i njihove duše, jer njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posetiti, čak ni u svojim snovima”, dodala je Verica citirajući pesnika Halila Džubrana.

Prema njenim rečima, Elena je svoje snove pretvorila u stvarnost, izmaštala i realizovala neverovatnom brzinom, snagom upornosti i duhovnom jačinom. "Vredno i kreativno moje, neka te šumske vile čuvaju uživajući sa tobom u tvom mikro svetu. Voli te mama", poručila je kreatorka.

Instagram / verica.rakocevic I nova vila Elene Karaman smeštena je na Kosmaju.

Izvor: Lepa&Srećna