Modna dizajnerka se više puta našla na udaru predrasuda zbog braka sa 35 godina mlađim muškarcem, ali slavna kreatorka nikada nije marila za takve priče, budući da je shvatila da je njena sreća samo njena stvar i da drugi nemaju pravo u nju da se mešaju.

PROČITAJTE JOŠ: VERICA RAKOČEVIĆ OBJAVILA SLIKE SA LETOVANJA: poznata kreatorka umesto luksuznog hotela izabrala odmor u kamp kućici (FOTO)

Verica Rakočević poriče komentare da je njena veza sa Veljkom Kuzmančevićem zasnovana na određenim interesima.

"Veljko radi u pozorištu i ima platu od 35.000 dinara. Novac nije bitan u odnosu na sreću koju osećam kada se probudim pored njega", iskrena je Rakočevićeva u intervjuu za "Hit", a zatim dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Muž je objavio sliku, a Verica Rakočević iskrenu ispovest: evo zašto je slika poznate kreatorke (69) u kupaćem zapalila javnost (FOTO)

"Nikada ne bih mogla da budem sa muškarcem koji je moćniji od mene, jer ne trpim nadmoć, ni to da neko može na bilo koji način da mi nešto zabrani, zapovedi ili uslovi. Pored sebe imam čoveka koji bi imao integritet i karakter i da ništa ne zaradi. Da ja imam 100 miliona, a on platu koliku ima, ostao bi dostojanstven", zaključila je dizajnerka.

Izvor: Kurir