Održati brak i usmeriti decu na pravi put nikada nije bio lak zadatak, a čini se da je u sadašnjem vremenu, kada se živi brzo i izazovi su dostupni na svakom koraku, teže nego ikada. Glumica Milica Zarić u srećnom braku je već punih 13 godina, od kada se na večnu ljubav zavetovala Predragu Milutinoviću, na intimnoj ceremoniji u Parizu.

Imaju dvoje dece, Aleksandra i Unu, a koliko je potrebno odricanja da bi se uskladio privatni i profesionalni život, otkrila je glumica koju posle telenovele “Tajne vinove loze”, ljubitelji serija imaju priliku da gledaju u “Besi”.

"Jako je teško očuvati porodicu u sadašnjem vremenu. Sve vam diktira taj brzi tempo života, obaveze. Ako hoćete da budete profesionalac u svom poslu, ma šta god da radite, vi morate da provodite sate i sate na poslu. A onda to vam ostavlja malo vremena za bilo šta drugo. To je veliki izazov. Čovek mora da se odrekne nekih stvari u karijeri i jako je teško to uskladiti. Ali je moguće, naravno", rekla je glumica koja potvrđuje da je roditeljstvo najlepši ali i najteži posao na svetu.

"Kada pravite decu, morate da budete svesni činjenice da ste odgovorni za njih. Od kada ih napravite, rodite, pa do trenutka dok se oni ne osamostale. Biti roditelj je ogromna odgovornost. Najlepši, ali i najteži posao na svetu. Čovek mora tome da se posveti i za to mora da nađe vremena. To je neki prioritet koji se ne dovodi u pitanje", rekla je za "Blic"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna