Kada se glavni glumci serije „Tajne vinove loze“ Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković „vrate“ u prošlost, na njihovo mesto stupaju mladi Teodora Dragićević i Marko Čupić. Ovaj šarmantan dvojac koji oživljava glavnu temu i misteriju serije privukao je pažnju publike.

Teodora Dragićević je mlada glumica koja igra lik Vere iz prošlosti. Pre ove hit serije, gledali smo je i u "Močvari" (2018) i "Biseru Bojane" (2020) - gde je glumio i Luka Grbić (Ivan Tomović).

Teodora takođe igra i u pozorišnim predstavama, što voli da istakne na svom Instagram profilu. Na njenim slikama je primetno da ima svoj stil i da ne podleže svakojakim trendovima, a da je umetnost njeno opredeljenje i želja.

Uloga mladog Vuka Tomovića pripala je talentovanom Marku Čupiću. On je student glume na četvrtoj godini Fakulteta umetnosti u Prištini, u klasi profesora Dejana Cicmilovića. Glumački počeci Marka vezuju se za Teatar 13 u njegovom rodnom gradu.

"Imao sam sreće da na prvom snimanju budem sa odličnom ekipom punom razumevanja i otvorenom za saradnju, tako da nije bilo teško raditi", rekao je Čupić za "blaceinfopress.rs" koji intervju sa njim donosi sa naslovom "Blace je ponosno na svog mladog i talentovanog glumca".

Ispričao je i kako je zavoleo glumu: "Kod deteta se želje stalno menjaju, a bude uvek ona jedna koja ostane - kod mene je to bila gluma. Ja sam imao sreće da dobijem priliku da se bavim poslom kojim sam oduvek želeo".

Izvor: Lepa&Srećna