Marija Veljković uspešno obavlja i poslovne i porodične obaveze, a vrlo je aktivna i na društvenim mrežama. Na njima objavljuje i detalje sa snimanja kviza "Slagalica" koji vodi, kao i trenutke iz porodičnog života.

"Ako očekujete da vam kažem šta je recept za uspešno roditeljstvo odmah ću vas razočarati i reći da to ne postoji. Kao prvo nijedna od nas žena koje smo mame ne može da u istom danu bude savršena majka, savršena žena od karijere, savršena supruga i sređena do kraja. Nekako mora život da vam se podeli po prioritetima", rekla je Marija za Blic. "A naravno da je prioritet kada dobijemo decu, majčinstvo. Ali mislim da je zbog brzine života mnogo izazova pred nama.

Normalno je da se svaka od nas nekada oseća: “E, danas nisam uspela”. To je potpuno normalno. Glupo bi bilo da se promoviše savršenost u smislu: “E, ja sam danas sve uspela”. Ne, niko ne može u jednom danu sve da uspe."

Iako se pisalo da je Marija predala papire za razvod od supruga Milana Milovanovića, lepa voditeljka, tu temu uspešno izbegava, te o njoj ne želi ni reč da kaže. "Ne želim da komentarišem nikakva pisanja o razvodu", rekla je Marija.

Prema njenim rečima, očevi su pod stresom kao majke. "Ne mogu da generalizujem, zavisi od porodice do porodice da li su očevi jednako uključeni kao majke. Ali mislim da svako treba da pruži svoj maksimum. Otac moje dece je uključen i to je najnormalnija stvar", kaže voditeljka.

Izvor: Lepa&Srećna