Pevačica Nada Topčagić (68) zaražena je korona virusom. Imala je blago povišenu temperaturu, a čulo mirisa i ukusa nije izgubila. Najteže joj pada što je razdvojena od supruga - ona je u stanu u Beogradu, dok je on u kući na Tari. Kod sebe nema čak ni telefon kako bi imala potpuni mir.

"Nada je morala da se izoluje i sada je sama u Beogradu, dok rezultat ne bude bio negativan. Ne želi da Zlatka izlaže riziku, pa je odlučila da bude sama. Imala je blago povišenu temperaturu, sada je bolje, nije izgubila čulo ukusa i mirisa. Drži se! Malo je nervozna jer nije navikla da bude razdvojena od Zlatka, ali preguraće još nekoliko dana, nada se brzom oporavku. Njen telefon je sada kod Zlatka", rekao je izvor za "Pink" blizak pevačici, a suprug Zlatko je potvrdio da je Nada pozitivna na koronu.

"Istina je da Nada ima koronu, ali dobro se oseća, već je sve prolazi. Ona je u Beogradu. Najteže nam pada što smo sada razdvojeni, ali nadam se da će već za koji dan test biti negativan i da ćemo opet biti zajedno", rekao je Zlatko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna