Ljubav Keri Bredšo i Zverke prekinula je njegova smrt, a dok su fanovi serije "Seks i grad" u neverici zbog ovakvog razvoja događaja, usledilo je još jedan skandal. Dve žene su izašle u javnost i otkrile da ih je glumac Kris Not seksualno zlostavljao. On je to kategorički demantovao, a supruga je uz njega i ovim teškim momentima.

"Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne", rekao je za Kris Not, a Tara Vilson ne sumnja u ispravnost svog supruga. 

Kris Not je u životu imao mnogo devojaka za koje tvrdi da ih je podjednako voleo, a njegovo srce trajno je zarobila Tara, sa kojom je 2008. godine dobio Oriona Kristofera. Rođenje prvenca potpuno je promenilo njegov život i konačno ga uozbiljilo. Iako se spekulisalo da u njihovom braku postoje problemi, da su zaljubljeni kao i prvog dana potvrdili su na premijeri nastavka kultne serije "And just like that".

Profimedia Kris Not sa suprugom na premijeri nastavka serije "Seks i grad"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna