U porodici Ražnatović bilo je mnogo lepih ali i izazovnih perioda, a jedan od onih koji su Anastasija i Veljko najteže podneli bio je kada je njihova majka bila u kućnom pritvoru. To se dogodilo 2011. godine, kada je Cecina ćerka imala 12 godina, a kako je to uticalo na nju, govorila je bez zadrške.

"Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica" prisetila se Anastasija, koja iako staložena nije mogla da ne reaguje.

"Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš.", prisetila se Anastasija na K1 u emisiji "Preživeli" kojoj je, kako kaže, tada "pala roletna".

"Ona mi je to u petak napisala preko „Fesjbuka“, a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar", rekla je Anastasija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna