Anastasija Ražnatović i biznismen Đorđe Kuljić preselili su se u svoj novi dom na Dorćolu, koji su kupili u martu ove godine. Da im je ovaj veliki korak samo učvrstio ljubav, potvrdile su i komšije mladog para. Oni koji ih svakodnevno viđaju u prolazu tvrde da se njihove emocije vide, ali ih je posebno iznenadilo ponašanje Cecine ćerke.

 "Ovde uglavnom žive mladi i svako brine svoju brigu. Nije baš da ih zanima ko je direktor, pevač ili glumac. Mislim da se to i dopada javnim ličnostima, pa hrle da ovde žive kako bi imali svoj mir. Anastasiju sam videla nekoliko puta u prolazu dok je išla u prodavnicu i prijatno sam se iznenadila. Iskreno, mislila sam da je uobražena jer joj je mama poznata, a sada se i ona bavi javnim poslom ali me je razoružala. Prva mi se javila u hodniku iako se nikada nismo upoznale lično, bila je bez šminke i u trenerci, nosila je smeće da izbaci. Videla sam je pre nekoliko nedelja kako je sa drugaricom išla da kupuju stvari za kuću, nosile su mnogo nekih kesa i dasku za peglanje",  kaže za "Blic" devojka koja je želela da ostane anonimna i dodaje da se Anastasija bez problema iz kuće izlazi bez šminke, u trenerci.

"Jedan dan je izašla da preuzme neki pošiljku što joj je stigla. Bila je u kućnim papučama. Posle toga sam je videla kako joj vozač pomaže da iznese kese iz nabavke, očigledno je išla u nedeljnu kupovinu. Često joj Đorđe pomaže i veoma su srećni", tvrdi ona.

Iako je zajednički život veliki korak,  Anastasija je nedavno ispričala da ne žure da ozvaniče svoju vezu.

"Ne znam kad će ta svadbena zvona, moram prvo da budem verena, tako da to morate njega da pitate. Polako idemo. Sad smo napravili taj veći korak, preseleili smo se u novi stan. Uživamo i lepo nam je, ne žurimo nigde. Mladi smo i nek sve ide svojim tokom. Nemam sad potrebu da to ozvaničavam papirom", rekla je Anastasija.

Izvor: Lepa&Srećna