Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić uživaju u ljubavi već nekoliko godina, a pošto su sigurni u svoja osećanja, nije im problem ni da vreme provode razdvojeno jedno od drugoga.

Đorđe Kuljić već neko vreme boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde ima poslovne obaveze ali i brojne prijatelje koje je stekao tokom studentskih dana. Iako je želeo da i Anastasija krene s njim, ona je ostala zbog svojih obaveza, ali prvenstveno kako bi sredila njihov stan na Dorćolu, koji su nedavno kupili.

"Đorđe je morao zbog posla u Ameriku i želeo je da mu se Anastasija pridruži kako bi je upoznao sa svojim društvenom. Njega, osim biznisa, za Ameriku vežu i studentski dani, kao i prijatelji koje je tamo stekao. Međutim, Anastasija nije mogla da krene sa njim zbog svojih poslovnih obaveza, reklamiranja kozmetike koju je nedavno izbacila, ali i zbog toga što želi da završi uređenje njihovog doma. Oni su već deo toga uradili, ali su ostale sitnice, a Anastasija hoće što pre da skocka stan. Želi da, kada se Đorđe vrati, sve bude cakum - pakum, kako bi zajedno uživali",  otkriva izvor za "Informer".

Anastasija, inače, ne propušta ni druženje s prijateljima, pa se na rođendanu svog druga pojavila u kombinaciji zbog koje su svi gledali u nju.

Instagram / raznatovicanastasija, ATA / Antonio Ahel Kombinacija svetloplave košulje i bordo mini suknje.

Izvor: Lepa&Srećna