Anastasija Ražnatović i biznismen Đorđe Kuljić preselili su se u svoj novi dom na Dorćolu, koji su kupili u martu ove godine. Iako su se odvažili na ovaj veliki zajednički korak, mlada pevačica kaže da ne žure da ozvaniče svoju vezu.

"Ne znam kad će ta svadbena zvona, moram prvo da budem verena, tako da to morate njega da pitate. Polako idemo. Sad smo napravili taj veći korak, preseleili smo se u novi stan. Uživamo i lepo nam je, ne žurimo nigde. Mladi smo i nek sve ide svojim tokom. Nemam sad potrebu da ti ozvaničavam papirom", rekla je Anastasija za "Blic".

Izabranik Cecine ćerke je velika misterija za javnost jer ne voli da se eksponira, pa je tek nedavno i otkriveno čime se on zapravo bavi.

"Đorđe je vrlo inteligentan momak, nije kao ostala deca bogataša. Oduvek se izdvajao od ostalih i uvek je hteo sam da zarađuje, te da ne zavisi od svojih roditelja. On je dečko koji je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi. Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom", rekao je za Alo! dobro obavešteni izvor.

Izvor: Lepa&Srećna