Saša Popović je bio veliki zavodnik i vrlo popularan među ženama, ne krije njegova supruga Suzana Jovanović, a na nju je bacio oko još davne 1996. godine kad je pevala na svadbi kod Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje.

Kako sama kaže, Saša joj tad to nije priznao, već je ona to saznala preko drugih ljudi. Zvanično su se upoznali na snimanju njenog spota, kad su se dogovorili da izađu.

"Ne znam ni kako se desilo to da smo se zaljubili jedno u drugo jer u početku nije bilo ni najmanjeg gesta koji bi ukazao na to", ispričala je Suzana za Glamur Specijal. Jednom prilikom je zamolila Sašu da je odveze do Jagodine na nastup, a kad su stigli, rekao joj je: "Ajde da te poljubim. Ti si moja devojka, žena."

Bila je šokirana mada je to bio poljubac u obraz. "Onda mi je on ubrzo rekao da treba da pređem da živim kod njega. Ali uopšte nismo pričali o tome kuda to vodi, da li ćemo sklopiti brak. Jednog dana on je meni rekao: 'Sule, ajde spremi se danas, vodim te na jedno mesto.' Otišli smo u Novi Sad, u zlataru kod njegovog druga, gde sam izabrala verenički prsten, koji i danas čuvam", kaže pevačica.

Kako je izgledalo venčanje, pogledajte i sami!

Izvor: Lepa&Srećna