Promocija novog albuma Suzane Jovanović organizovana je u glamuroznom stilu u jednom hotelu u Beogradu, a u centru pažnje je bio i njen suprug Saša Popović koji je, kako je rekao, glavni sponzor ovog projekta. Suzana je već objavila i neke detalje iz spotova, a posebnu pažnju je privukao njen novi imidž.

"Ovo je možda jedna od najvećih promocija ikad održanih na estradi", rekao je Popović, dodavši da je zaista sve lepo organizovano i da se nada da će svi novinari i gosti uživati. Suzana je predstavila devet novih pesama, ali su se novinari pitali kako to da nijednu nije komponovao njen muž Saša.

"Ja odavno već ne komponujem", objasnio je čelnik "Granda", "ali je Goran Ratković Rale fantastično odradio posao. "Nekoliko spotova je snimano u Turskoj, a moram da priznam da mi nije bilo prijatno kad sam video kakav je dasa onaj turski maneken što je snimao sa Suzanom", našalio se Saša.

suzana jovanovic sin danijel sasa popovic cerka aleksandra
ATA / Antonio Ahel 

"Ipak, moja ćerka je bila sa njima u Turskoj, sve je slikala i slala mi slike pa sam bio stalno u toku sa dešavanjima", ispričao je Saša uz osmeh, za AdriaMedia TV. Suzana je inače, zbog braka, uvek stavljala karijeru na drugo mesto.

Naravno da je sve zanimalo koliko je koštao ovaj veliki projekat, u vreme kad mnogi pevači jedva uspevaju da objave bar jednu novu pesmu. 

"Ja sam jedan od retkih  na estradi koji smeju da pričaju o ciframa  jer je kod mene sve "na belo" i plaćam uredno porez", odgovorio je Popović. "Jeste u pitanju veliki novac, ali ja sam penzioner i morao sam da Suzanin novi album finansiram od penzije", našalio se a onda ozbiljno dodao: "Moja mesečna penzija iznosi 700 evra, a projekat moje žene je koštao 140 penzija", kazao je Saša.

Izvor: Lepa&Srećna