Pevačica Suzana Jovanović muzikom je počela da se bavi veoma mlada, sa svega četrnaest godina. Sašu Popovića je upoznala 1996. godine u jednom studiju i od tada se njen život potpuno promenio. Samo godinu dana nakon toga ovaj par se venčao. Petnaest srećnih godina uživala je u odgajanju, negovanju i brizi za svoju porodicu, a onda je odlučila da je vreme da se vrati svojoj karijeri.

Suzana je odlučila da snimi nove pesme, a lokacija za spot bila joj je Turska. Kako mediji navode, ona se skoro vratila iz ove zemlje, gde je vredno radila sa svojim timom, dok je ceo projekat Popoviće koštao 100.000 evra.

– Suzana je decenijama stavljala sebe i svoju karijeru po strani zarad porodice i želje da im se posveti. Muzika je trpela, ali joj to nije smetalo. Kada je posle gotovo dve decenije odlučila da izda album, Sale joj je rekao da ne razmišlja o novcu i da snima po svojim zamislima jer joj je budžet neograničen. Sigurno ni sam nije slutio da će ga sve koštati kao prosečan stan u centru grada – tvrdi izvor za „Alo”.

Cena smeštaja za Suzanu i njene stare saradnike iznela je nešto više od pet hijada evra. Takođe tu je novčana naknada za posao i dnevnice tima, što se navodi da je Sašu koštalo još sedam hiljada evra. Avionske karte od Beograda do Istanbula, a potom i do Antalije iznose oko 400 evra po osobi, što je 2.400 evra ukupno.

Za sam spot Saša je odvojio fantastičnih 20.000 evra.

 Izvor: Lepa&Srećna