Supruga Filipa Đorđevića, Jovana, važi za jednu od najatraktivnijih žena fudbalera. Iako je majka priroda prema njoj bila darežljiva, manekenka nije skrivala da je izgled korigovala estetskim intervencijama. Za sebe kaže da nije osoba koja se kaje, ali da se upravo tako osećala nakon što je stavila silikone u usne. Pre šest godina rešila je da vrati prirodan izgled svojih usana.

"Odlučila sam se na ovu intervenciju jer su mi nedostajala moja usta i njihov oblik, skoro ni zbog čega u životu ne žalim, ali odluka da uvećam svoja prirodna usta je nešto što bih promenila da mogu", rekla je Jovana tada ali problem ni godinama kasnije nije u potpunosti uspela da reši.  

"Ne znam koliko se vidi na snimku, imam borice, ne znam koliko ste ispratili moje storije od pre par dana sa večere. Naime, bila sam na injekcijama kortikosteroida kako za usta, tako i za nausnice. Silikon migrira i pomera se sa vremenom i godinama. Moji se između ostalog pomerio u nausnice, tako da sam ja to primetila i počelo je da mi smeta", objavila je na storiju manekenka koja je za injekcije kortikosterioida čula od prijateljicine prijateljice.

"Onda sam odlučila da želim i nausnice da uradim i tretiram steroidom. Međutim, eto obilo mi se o glavu. Ono što sam zapravo želela da poručim ovim beskonačnim brojem storija jeste da budete pametne. Nemojte da idete kod neproverenih doktora na preporuke ljudi koje ne poznajete. Nemojte da dozvolite da vam ubrizgavaju silikon biopolimer, ne znam koliko tih podvrsta silikona ima. Ništa što zapravo nigde nije odobreno. Kod nas mislim da to i dalje može da se koristi i obiće vam se o glavu. Nemojte da birate nešto što nije dobro za vas i za vaše zdravlje, samo zato što manje košta. Ja sam napravila tu grešku", rekla je manekenka i osvrnula se na posledice koje nisu samo estetske.

"Velika je verovatnoća da će to vremenom da se izobliči i da imate ozbiljne posledice ne samo estetske. Ja sam neko ko je na svojoj koži osetio. Između ostalog, hirurški putem sam pokušavala da vadim ovaj materijal tri puta, ali kao što vidite to nikad ne može sasvim da se odstrani. Suština je sledeća: problem sa biopolimerom imaćete kad tad, a u pokušaju da ga uklonite možete sebi napraviti još veće probleme. Srećom, mislim da hijaluronom mogu da popunim rupu koju je kortikosteroid napravio (nadam se). Ali je upravo to poenta ovog izlaganja - kraj se ne nazire, godinama se vrtim u krug i ispravljam krive drine samo zato što nisam bila dovoljno obaveštena kao mlađa. Ne nasedajte na lovačke priče i brinete o svom zdravlju na vreme", zaključila je supruga fudbalera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna