Lice i telo glumice je njeni osnovni "alati za rad", pa su mnoge od njih vrlo oprezne kad su u pitanju bilo kakve estetske i druge medicinske intervencije.

Upravo takav pristup ima i Katarina Radivojević koja kaže da samo povremeno ubacuje u kožu pomalo botoksa, kako bi uprkos njemu mogla da se mršti ili pravi neke druge grimase potrebne za snimanje. Međutim, ako bi se pojavile bilo kakve zdravstvene indikacije, kaže da bi bila spremna i na radikalne poteze.

"Planiram da uradim genetsku analizu kako bih proverila da li imam predispoziciju za rak dojke", ispričala je glumica u emisiji Generalka. "Ako bih saznala da taj rizik postoji, onda bih ih uklonila i stavila silikone. To je pre nekoliko godina prva uradila Anđelina Džoli", podsetila je Katarina.

Naša glumica je 2016. godine zamrzla jajne ćelije, kako bi mogla da se ostvari kao majka kad to bude poželela. "Želim da se obezbedim za budućnost, da odložim materinstvo za koju godinu i da, kada se u nekom momentu sve kockice poklope, budem u mogućnosti da postanem majka", rekla je tada za Hello. Ona je napomenula da se nada kako neće biti problema sa začećem prirodnim putem, ali i da je čini bezbrižnom sama pomisao da će svakako imati mogućnost da zatrudni.

"Takođe, kod lekara koji je zamrznuo moje jajne ćelije čula sam za tretman podmlađivanja iznutra", kaže sad glumica. "Reč je o podmlađivanju jajnika, a najinovativniji i najbezbedniji tretman je da vam uzmu mali deo tkiva i zalede ga, a kada dođe do menopauze i hormoni počnu da slabije rade, tako bi vam revitalizovali jajnike", objasnila je Katarina.

ATA / Antonio Ahel Glumica Katarina Radivojević u ženstvenim modnim kombinacijama.

Izvor: Lepa&Srećna