Ukoliko razmišljate o idealnom novogodišnjem poklonu za vaše najbliže, to bi mogao biti Canon-ov Zoemini S2, namenjen onima koji žele da snimaju, prilagode i odštampaju fotografije u pokretu. Kako se bliže novogodišnji praznici, imaćemo mnogo trenutaka za pamćenje. Zašto ih ne ovekovečiti fotografijama, koje se odmah mogu i odštampati?

U odnosu na prethodnika Zoemini S, ovaj inovativni 2-u-1 dizajn omogućava korisnicima da dodaju filtere i okvire, biraju između režima snimanja i da sačuvaju omiljene fotografije za kasnije štampanje – sve na jednom uređaju. Dostupan u bojama Dark Teal (tamna plavo-zelena), Pearl White (biserno bela) i Rose Gold (roze-zlatna), Zoemini S2 je lagan i kompaktan, zbog čega je lako nositi ga svuda sa sobom.

Budite kreativni uz aplikaciju Canon Mini Print

Savršen za stvaranje uspomena, Zoemini S2 povezuje se na aplikaciju Canon Mini Print preko Bluetooth-a, kako biste napravili zabavne fotografije, od kolaža i kružnih ispisa, do dodavanja teksta i štampanja predefinisanih ili prilagođenih nalepnica. Ručno nacrtani potpisi i simboli mogu da se uslikaju na mobilnom uređaju, da se urede u aplikaciji i da se zatim odštampaju pomoću modela Zoemini S2, što je savršeno za pravljenje spomenara ili magazina.

Džepni fotoaparat Canon Zoemini S2 II
Canon 

Snimajte, štampajte, zalepite i odlepite pomoću 2-u-1 funkcije

Nova 2-u-1 funkcionalnost korisnicima omogućava da snimaju, prilagođavaju i štampaju dok su u pokretu. Ako želite savršene selfije možete ih napraviti pomoću ugrađenog ogledala i prstenastog osvetljenja, dok novi tasteri Effects i Frames dodaju filtere i okvire u retro stilu. Radi optimalnog snimanja, korisnici mogu da se prebacuju između režima za snimanje portreta, za snimanje napolju ili snimanje selfija pomoću gornjeg kliznog dugmeta, a zatim mogu da štampaju u različitim formatima na do 10 listova Zink foto papira sa lepljivom pozadinom, kako bi personalizovali sve što zamisle, od zidova spavaće sobe do laptopa.

Ponesite ga svuda sa sobom, zahvaljujući kompaktnom dizajnu

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i težini od svega 188 gr, Zoemini S2 savršen je džepni fotoaparat i idealan saputnik kroz praznične avanture koje su pred nama. Ukoliko se desi da zbog novogodišnje euforije zaboravite da dopunite ležište za papir pre nego što krenete u provod, i dalje možete da fotografišete i da čuvate slike na MicroSD kartici radi kasnijeg štampanja, a informacija o vremenu automatski se dodaje kada se sinhronizuje sa pametnim telefonom. Niz za štampu sada je poboljšan, pa smanjuje čekanje između snimanja slika i potrebu za čestim dopunjavanjem papira, dok baterija može da traje do 25 štampanja fotografija – što je savršeno za stvaranje uspomena u pokretu. 

Poklonite vašim najbližima ljubav, radost i mogućnost da zabeleže i odmah ištampaju sve trenutke provedene zajedno sa vama, koje će pamtiti.

Džepni fotoaparat Canon Zoemini S2 II
Canon 

Više o modelu Zoemini S2 možete pogledati ovde: https://www.canon.rs/cameras/zoemini-s2/

Tekst: Promo