Mnogima je teško da na novim slikama prepoznaju Melani Grifit, lepoticu koja će ostati zapamćena po glavnoj ulozi u filmu "Zaposlena devojka" koji se i dan-danas reprizira na oduševljenje fanova.

Plavokosa seks-bomba je očaravala i u privatnom životu, a njeni muževi su bili sve zgodniji od zgodnijeg - sa Donom Džonsonom je dobila ćerku Dakotu, sa Stivenom Bauerom sina Aleksandra, a sa Antoniom Banderasom ćerku Stelu. Dakota je krenula stopama svojih roditelja, a najveću slavu dosad je stekla glavnom ulogom u filmu "50 nijansi sive".

Melani Grifit i Dakota Džonson
Profimedia 

Sada je ponosna mama pozirala pored Dakote koja ima novi projekat - "Izgubljena ćerka". U ovom filmu se pojavljuje i Džejmi Li Kertis, jedna od najboljih prijateljica slavne Melani.

Slike su privukle pažnju mnogih, a ima i komentara kako je holivudska diva upropastila lice estetskim korekcijama pa je neprepoznatljiva.

Melani Grifit
Profimedia 

Istina je, međutim, daleko tužnija - Melani je bolovala od raka kože, pa je operisana 2009. godine. Nažalost, bolest se vratila te je operacija ponovljena 2017. godine. "To je zaista zastrašujuće kad se dogodi glumici, jer zavisite od svog lica da biste mogli da radite", prokomentarisala je ona tada.

Izvor: Lepa&Srećna