Pevačica Tanja Savić već godinu dana proživljava porodičnu dramu. Nakon što joj je suprug uzeo decu i otišao za Australiju, ona je naišla na velike probleme. Nije videla mališane mesecima, nije se čula sa njima, a uz to je i pokradena.

Kako su se strasti stišale, usledili su i papiri za razvod, koje je, navodno, podneo njen suprug Dušan. Tanja Savić uporno tvrdi da je ona prva podnela zahtev za razvod braka, a da on ne može da podnese činjenicu da je ostavljen.

"O Bože, mučenik! Nije on to uradio prvi, već ja. On je sad promenio priču, počeo je da mi se ubacuje u razgovor sa decom i govori: "Ja sam tebe ostavio", nisi ti mene, valjda je toliko povređen da ne može da prihvati činjenicu da sam ja njega ostavila, da radi ovo što radim, vraćam decu, valjda ne može da podnese, pa da me navede na svoju vodenicu. Nije on ništa podneo, sve sam to ja podnela prva", rekla je ona.

Njen još uvek sadašnji suprug Dušan Jovančević nakon što je predao papire za razvod je rekao:

"Predao sam zahtev za razvod. Kad dobijem potvrdu šaljem i to. Ja se od nje razvodim, ne ona od mene. Ja sam nju ostavio prošle godine, nije ona mene ostavila. Evo vam papiri, pa da vidite ko laže", rekao je za Blic.

Izvor: Lepa&Srećna