Mukotrpna borba Tanje Savić da vidi svoju decu je trajala više od godinu dana. Suze, svađe, apeli za pomoć i na kraju papiri za razvod su rezultirali burnom odnosu pevačice i njenog supruga Dušana Jovančevića.

Tanja se mesecima borila da vidi svoju decu, da ih čuje, a na kraju je to dovelo do toga da je dobila starateljstvo nad njima i dovela ih u Srbiju. Posle cele drame, oglasio se i njen suprug Dušan, pa je poručio.

"Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke".

Muž poznate pevačice je objasnio da li se čuje sa decom.

"Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari", naveo je Dušan Jovančević za "Alo".

Podsetimo da je Tanja Savić napravila veliko slavlje, iznajmila limuzinu i pozvala mnogo ljudi, kako bi uveličala povrtak sinova i time krunisala borbu za njih. 

Izvor: Lepa&Srećna