Mnogi muškarci bili su zaljubljeni u čuvenu "Loto devojku" a njen ljubavni život stalno intrigira javnost. Od 2018. godine Suzana Mančić je srećno udata za grčkog bankara Simeona Ocomokosa, koga je upoznala 2000. godine, a sada ima savet za sve žene kako da se ponašaju prema muškarcima.

"Nikada nemoj da proveravaš partneru poruke, džepove ili bilo šta drugo. Jednostavno, uvek ćeš naći nešto što ti se neće dopasti. Život je toliko kratak i ljubav tako kratko traje, nemoj da je zagorčavate od samog početka. Ako ne poštuješ svog partnera, ti ne poštuješ ni sebe i na neki način omalovažavaš sebe. Ne bih nikada oprostila laž. Ako slažeš, nisi u problemu. I mene su hvatali u laži i tada sam ukapirala da ako ne lažem, ako uvek govorim istinu, neću nikad biti u problemu. Uvek je lakše kad su sve karte otvorene, lakše se barata sa tim", rekla je Suzana u jutarnjem programu Kurir televizije koja planira da svoj rođendan 22. novembra provede sa suprugom.

"Planiram već sutra za Grčku, jer mi je u ponedeljak rođendan, a moj muž meni sprema neko iznenađenje tamo", kaže Suzana koja je priznala da prati numerologiju iz zabave.

"Pratim numerologiju zabave radi. Smatram da smo mi deo kosmosa i da je verovatno važno to kako su zvezde postavljene u tom trenutku, ali to je jedan mali deo. Tu su geni, vaspitanje, edukacija, ja volim da čujem to što zvezde kažu, ali živim po svome. I smatram da ako se previše oslanjam na to, to oštećuje moju auru i ometa mi normalno rasuđivanje",  iskreno je rekla Suzana.

Izvor: Lepa&Srećna