Zbog ljubavi sa Simeonom Ocomokosom Suzana Mančić već godinama živi na relaciji Beograd - Atina. Njihov brak je skladan i odnosi odlični, pa srpska voditeljka gotovo celo leto provodi u Grčkoj. 

 "Ja sam na dužem odmoru, Grčka je moja druga domovina, jer mi je ovde suprug i uživamo u čarima leta. Ljubav prema Simi je najzaslužnija što toliko vremena provodim ovde. Mi imamo jednu lepu kuću, more je bilzu. Ovde su i velike vrućine... Tek predvreče odem da se malo okupam, jer su velike gužve na plažama. Sada, niti volim more, niti volim vrućinu, najradije bih sad na neki glečer", rekla je Suzana za Kurir, i istakla da je mesto Pilion u kom su božanstveno.

Ovo je jedno čarobno mesto, Pilion, ono je poznato u mitologiji. Mi smo na ivici šume i meni ovde jako prija. Ovo mesto je poznato po tome što su ovde živeli kenaturi, božanstvena je klima i priroda je savršena. Ovo iza mene su moje ruže, počela sam da se bavim cvećem, redovno ih pazim i mnogo sam srećna kad krenu da cvetaju", rekla je Suzana koja je nekoliko dana provela i u Italiji.

Instagram/Suzana Mancic Voditeljka nekoliko dana provela u Italiji

 Izvor: Lepa&Srećna